Eseménynaptár

Nem lesz esemény a közeljövőben!

Szülői levelezőlista

Google Csoportok
MCsSz-sínap
Írta: Huszthy Zita   
2011. január 30.
Az országos sínapot február 26-án szombaton rendezik meg a mátraszentistváni Síparkban (vagy Eplényben a Síarénában). 25-én előcsúszás.
Nem csak a síelő és hódeszkázó cserkészeknek szól a program, hanem azoknak is, akiknek eddig nem volt lehetőségük kipróbálni ezeket a sportokat. Ennek egyik eszköze, hogy teljesen ingyen oktatást kap minden arra jelentkező.

A program (előreláthatólag):
7:00 indulás Budapestről, illetve vidéki városokból
9:00 - 17:00 egész napos síelés a Síparkban
Közben:
10:00 - ingyenes síoktatás az SMSZ síoktatói által
10:00 - sí különpróba cserkészeknek (felkészülés előzetes alkalmakon)
13:00 - cserkész síverseny
15:00 - eredményhirdetés
16:00 - cserkészfutam (nagy közös lesíelés)
17:00 - kiállítás a cserkészet símúltjáról a Cserkészszövetség gyűjteménye jóvoltából
17:15 - fényképes beszámoló a háború előtti cserkész síprogramokról*
17:00 - hütte party a cserkészbál mintájára a panorámabüfénél, lehetőség esti síelésre
20:00 - indulása haza

A Síparknak köszönhetően a napi bérlet az előre regisztrált cserkészek számára kb. 3500-4000 Ft lesz. Elegendő jelentkező esetén rendelt különbusz ára a kihasználtságtól függően kb. a diákárral lenne megegyező.

A SkiJAM tábor esetleges maradékát, és az ottani támogatásokból megtakarított összeget a cserkészsínap költségeire fordítjuk, így az utazáson és a kedvezményes síbérleten kívül semmit nem kell fizetni, nincsen részvételi díj, programköltségek stb.

Célunk, hogy a támogatók, és az idei cserkészsítáborok révén legalább húsz cserkész számára (lehetőleg az ország különböző cserkészcsapataiból páronként) ingyen biztosítsuk a síelés lehetőségét, síbérlettel, sífelszereléssel, 2×2 óra oktatással, és egy ebéddel a hüttében. Egyedül egy komolysági díjat kérünk el (kb. 2.000 Ft - az ismert feltételekkel kedvezmény elérhető).
(Mindössze az eljutás költsége hárulna az illetőre, ill. kérjük, hogy ebben szükség esetén a cserkészcsapata, kerülete segítse az illetőt.)

Az erre a lehetőségre való jelentkezésről és kiválasztásról a későbbiekben tájékoztatunk mindenkit. Olyan csapat jelölését várjuk, akinek éves jelentése és tagdíja a 2010-es és a megelőző évekre rendezett.

 
< Előző   Következő >
Netkorzo Online Kft.