Eseménynaptár

Nem lesz esemény a közeljövőben!

Szülői levelezőlista

Google Csoportok
PCST
Írta: Rácz Borbála   
2010. március 18.

Programjaink:

2010 április 9-11. lesz az idei Pilisi Cserkész Találkozó
A leendő  kis- és nagycserkészek próbázása máj. 1.
A leendő  kis és nagycserkészek ígéret, illetve fogadalomtétele máj. 2.-án, vasárnap 16-18 óráig
Az idei cserkésztábor a kerületi csapatokkal együtt lesz 2010. július 6-16.
A kiscserkésztanyázás 2010. június 24.-27.

Kedves Szülők!

Néhány programról szeretnélek tájékoztatni benneteket.

2010 április 9-11. lesz az idei Pilisi Cserkész Találkozó  (PCST) a  nagykovácsi Sztrilich Pál cserkészparkban.

Találkozó: április 9.-én. pénteken de. 10 órakor a cserkészotthonban. Innen gyalog megyünk a helyszínre

Visszaérkezés : április 11.-én, vasárnap du. 4-5 óra körül.

Hoznivalók: hálózsák, polifoam, egyenruha, elegendő ruhanemű,  tisztasági csomag, elemlámpa, bicska, diákigazolvány, első napra hideg élelem (vacsorát már főzünk). A nagy csomagokat leszállítják, lehet külön pakolni a napi élelmet. Éjszaka még nagyon hideg van, és a Fecske őrs kivételével a cserkészek sátorban fognak aludni, ezért hozzanak elegendő meleg holmit. Sátorról minden őrs maga gondoskodik.

Költségek: 4000Ft, amit az őrsvezetőnek kell befizetni a húsvéti szünet előtti utolsó őrsgyűlésig. (A szervező cserkészcsapat még nem közölt pontos összeget, de az előző évek tapasztalatai alapján ennyi lesz. Ha esetleg kicsivel több, vagy kevesebb lenne, kérünk még vagy a tábor végén visszaadjuk.)

A leendő  kis- és nagycserkészek próbázása máj. 1.-jén, szombaton lesz, találkozó 9-kor a klotildligeti állomáson, 12 körül érkezünk vissza ide.

Hoznivalók: enni,-innivaló, esőkabát, cserkészfüzet.

A Bors, Sólyom Fecske és Darázs és Vipera őrs azon tagjait is szeretettel várjuk az akadályversenyre, akik már kis -, illetve nagycserkészek.

A lebonyolításhoz szükség van az Őz, Csiga, Sün, és Tigris őrs tagjaira. Őket ápr. 30.-án este 8 órára várjuk a klotildligeti állomásra hálózsákkal és polifoammal megbeszélésre és egy kis kintalvásra (Másnap a próbázókkal mennek haza ők is)

A leendő  kis és nagycserkészek ígéret, illetve fogadalomtétele máj. 2.-án, vasárnap 16-18 óráig lesz a cserkészotthonban. Szeretettel várunk minden szülőt, kis- és nagycserkészt!

Az egyenruha ára 5725 Ft (ing+ nyakkendő), kiscserkészeknek 5000Ft (ing, nyakkendőt kapnak) + öv 1850Ft (vászon), vagy 4100Ft (bőr, egyiket sem lehet kinőni, kicsiknek a vásznat javasoljuk, mert a bőr általában nagyon nagy szokott lenni rájuk). Mivel elég drága az egyenruha, ezért szeretnénk segítségeteket kérni, hogyha valakinek van kinőtt egyenruhája, jelezze, hogy odaadhassuk a kisebbeknek. Idén is áll az ajánlat, hogyha valaki új cserkészinget szeretne, és a régit beadja, akkor aki a régit kapja az ár 40 %-át (2000 Ft +öv), aki az újat kapja, az ár 60 %-át (3000 Ft-ot fizet). Kérem a szülőket, hogy a húsvét előtti utolsó őrgyűlésig jelezzék egyenruha-igényüket, annak méretét (célszerű kicsit nagyobbat rendelni, mert később növik ki, és általában úgyis aláöltözünk.) Ekkorra kérjük az árat is befizetni. Ha valakinek gondot jelent az egyenruha megvétele, vagy csak később tudja befizetni, kérjük eddig jelezze, mert akkor igyekszünk nekik összegyűjteni a régebbi ingeket.

Az idei cserkésztábor a kerületi csapatokkal együtt lesz 2010. július 6-16.-ig Homokbödögén (Bakony). A részletekről még küldünk tájékoztatást.

A kiscserkésztanyázás 2010. június 24.-27. lesz a Sasfészek turistaházban (Pilis).
 
< Előző   Következő >
Netkorzo Online Kft.