Eseménynaptár

Nem lesz esemény a közeljövőben!

Szülői levelezőlista

Google Csoportok
I. Pilisi Lovas Napok
 PLN
A Piliscsabai Cserkészetet és Lovassportot támogató Egyesület és a Berek Lovassport Egyesület - Piliscsaba szoros együttműködésben rendezi meg az I. Pilisi Lovas Napokat.
A rendezvény célja, hogy minnél szélesebb nézőkörben megismertesse a hazai lovassport szakágait, a lovas életet, a lóval, mint társsal való együttműködést.
 
Részletes program az eseménynaptárban. 

 

Lehetőséget kívánunk adni, a piliscsabai lovasiskolák és lovasegyesületek növendékeinek, tagjainak, hogy tudásszinttől függetlenül, bizonyíthassák rátermettségüket a ló hátán, barátságos keretek között. Célunk, hogy minden lovasnak biztosítani tudjuk, a tudásához megfelelő versenyszámot, a futószáras versenyektől kezdve, a díjugrató versenyszámig.

Rendezvényünkkel szeretnénk felhívni a társadalom figyelmét a lovasterápia jelentőségére, és helyet kívánunk biztosítani terápiás versenyszámoknak is.

Fontosnak tartjuk, hogy a régió lovasai, lóbarátai, sportolói, egyesületei, lovasiskolái közelebbi kapcsolatba tudjanak egymással lépni, tapasztalataikat át tudják egymásnak adni, ezzel is előremozdítván a hazai lovasélet, lovassport és lovaskultúra fejlődését, elismertségét.

Rendezvényünk életébe szeretnénk szorosan bevonni a hazai   és piliscsabai cserkészeket, a piliscsabai lovas cserkészeket, hogy a Magyar Cserkészszövetség lovas szakága, minél hamarabb aktívan működhessen.

Továbbá szeretnénk a publikumnak illetve a lovasoknak is bemutatni a lovasélet sokszínűségét, változatosságát.

Rendezvényünkre minden lovast és érdeklődőt szeretettel várunk.

 
< Előző   Következő >
Netkorzo Online Kft.